Verzending & Retournering

Verzending

In welke gebieden leveren jullie?

Wij bezorgen overal in Nederland via DHL. In de omgeving Sittard-Geleen kun je je bestelling op komen halen in onze winkel: Limbrichterstraat 14 in Sittard. 

Hoe lang duurt het voor een bestelling aankomt? 

Een standaardverzending via DHL duurt ongeveer twee tot drie werkdagen. Voor 23:00 besteld, is de volgende dag door DHL opgehaald. Levering aan huis zal binnen twee dagen geleverd worden.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet ontvang?

Wij volgen alle bestelling vanaf het moment dat ze onze winkel uit gaan. Als uw artikel niet op tijd aankomt, kunt u ons dat laten weten en dan zoeken wij uw artikel voor u op.

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling binnen heb?

Voor 23:00 uur besteld, is de volgende dag verzonden. Onze pakketten worden verstuurd via DHL.

 

Retourneringen
Welke artikelen mogen worden geretourneerd?

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na de levering worden geretourneerd. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Stel ons meteen op de hoogte wanneer een artikel beschadigd wordt geleverd. Dit kan via een mail naar info@mooddz.nl of stuur een Whatsappje naar 0626645387. Dan kunnen we samen naar een oplossing kijken. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mooddz.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Hoe hoog zijn de verzendkosten voor het retourneren? 

SALE ITEMS: Retourneren wordt door Mooddz betaald m.u.v. sale items. Deze moet je op eigen kosten terugsturen. Stuur een mail naar info@mooddz.nl of een whatsappje naar 0626645387 en wij sturen jou een retourlabel op via de mail. Er wordt dan 5,25 van het bedrag ingehouden!

Items uit de lopende collectie: Stuur een mail naar info@mooddz.nl of een whatsappje naar 0626645387 en wij sturen jou een retourlabel op via de mail.
Is de waarde van je bestelling hoger dan €100 euro en heb je geen verzendkosten betaald? Bij een retour worden deze verzendkosten, €5,25, ingehouden van je terug te storten bedrag. Het retourlabel is gratis.
Is de waarde van je bestelling lager dan €100? Dan heb je verzendkosten betaald en worden deze niet teruggestort. Het retourlabel is gratis. 

Terug naar blog