Verzending & Retournering

Verzending

In welke gebieden leveren jullie?

Wij bezorgen overal in Nederland via PostNL. In de omgeving Sittard-Geleen verzorgen wij door middel van levering aan huis.

Hoe lang duurt het voor een bestelling aankomt? 

Een standaardverzending via PostNL duurt ongeveer twee tot drie werkdagen. Voor 23:00 besteld, is de volgende dag door PostNL opgehaald. Levering aan huis zal binnen twee dagen geleverd worden.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet ontvang?

Wij volgen alle bestelling vanaf het moment dat ze onze winkel uit gaan. Als uw artikel niet op tijd aankomt, kunt u ons dat laten weten en dan zoeken wij uw artikel voor u op.

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling binnen heb?

Voor 23:00 uur besteld, is de volgende dag verzonden. Onze pakketten worden verstuurd via PostNL.

 

Retourneringen
Welke artikelen mogen worden geretourneerd?

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na de levering worden geretourneerd. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Stel ons meteen op de hoogte wanneer een artikel beschadigd wordt geleverd. Dit kan via een mail naar info@mooddz.nl of stuur een Whatsappje naar 0626645387. Dan kunnen we samen naar een oplossing kijken.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mooddz.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Hoe hoog zijn de verzendkosten voor het retourneren? 

Retourneren is gratis wanneer u ons een mail stuurt naar info@mooddz.nl dat u uw pakketje terug wilt sturen. Wij zullen dan een retourlabel voor u aanmaken en deze opsturen. Binnen de omgeving Sittard, waarbij levering aan huis plaatsvond, kunt u ook een mail sturen naar info@mooddz.nl en dan zullen wij deze op komen halen. Herverpak het artikel, bevestig het etiket aan de originele verpakking en stuur het naar ons terug.

Maak kennis met ons

Bo: Al zolang ik me kan herinneren, ben ik bezig met kleding en fashion. Shoppen en door de winkelstraten lopen, is dan ook een van mijn favoriete bezigheden. Het liefste ga ik dan op zoek naar de stukken die niet iedereen in de kast heeft hangen. Dat is wat ik ook wil laten zien met deze webshop. De kledingstukken die niet iedereen heeft, vind je op onze webshop. Verder ben ik ook heel trots dat ik dit samen met mijn moeder kan doen. We hebben grotendeels dezelfde stijl, maar verschillen soms ook wel weer. Hierdoor is er een mooie balans in onze collecties.

Maak kennis met ons

Katinka: Kleding heeft mij altijd al gefascineerd. Toen ik jong was al en nu nog steeds. Gelukkig heb ik deze "liefde" ook overgebracht op mijn dochter Bo. Samen winkels afstruinen en op zoek naar leuke verrassende items is een passie van ons samen. Een wens van Bo en mij was het om samen “iets” te beginnen. Hoe leuk is het dan nu om deze gezamenlijke passie samen te brengen in Mooddz! Ik heb heel veel zin om voor jullie op zoek te gaan naar die leuke en verrassende kleding!